Fodrászat

A StudioA szalont úgy álmodtuk meg, mint a stílusos, divatos fiatalok trendkövető fodrászata. Munkatársaink szakmai profizmusa és professzionális termékeink mellett mindig vendégeink maximális elégedettségét tartjuk szem előtt. A StudioA szalon elkötelezett híve az egészséges hajnak, éppen ezért olyan márkák mellé tette le a voksát, amelyek nemzetközi szinten már bizonyítottak, ezért célunkként tűztük ki, hogy a magyar vevőink számára is elhozzuk ezeket a professzionális minőségű termékcsaládokat. Folyamatos küldetésként tekintünk az legújabb hajvágási és hajfestési technikák elsajátítására, ezért kollégáink képzéseken szívják magukba a legfrissebb trendeket.

Szalonunkban a világszínvonalú Schwarzkopf márkákkal dolgozunk, amelyek széles termékkínálatukkal és színpalettájukkal biztosítják, hogy minden egyes vendégünknek személyre szabott és maximális szolgáltatást nyújthassunk.

Szolgáltatásaink között már a Cocochoco keratinos hajegyenesités is elérhető mely nem csak táplálja a hajat hanem egy kezelés után 3-4 hónapig tartós eredményt érhetsz el.

Keratinos hajegyenesítés

A COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítő olyan fejlett eljárás, amely a hajszálait egészségesen fénylővé és selymessé teszi.

Gőzölős hajvasaló, ami nem szárítja a hajad!

A hagyományos hajvasalókkal ellentétben a Magic Steaming Iron gőzölős hajvasaló nem szárítja a hajadat, mivel a használat során magas nyomású gőzzel egyenesíti a hajat, és így a gőz azonnal körbeveszi hajszálakat, visszaadja a nedvességtartamukat és hidratálja azokat.

Balayage technika

A tévhit ellenére valójában nem a hajszínre, hanem magára a melírozási technikára utal a kifejezés. A hagyományos – fóliás- melír helyett a fodrász szabad kézzel, ecsettel végzett sepregető mozdulatokkal viszik fel a festéket a hajra.

Üdvözöl az Indola!

Az Indola egy német professzionális fodrászmárka ,amely az okos megoldások híve. Remek minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínálnak ,törekedve a magas színvonalra ,sok éves tapasztalattal és az Indola festékeivel felfegyverkezve.

Ápolás

A hydrate termékcsalád jojoba olajjal készült ,hogy helyreállítsa a hajad nedvességét. Samponunk és BB krémünk 100%-os táplálást biztosít miközben tökéletesen helyreállítja a haj hidratáltságát!

Hajhosszabbítás

Régóta gondolkozol hajhosszabításon de félsz a roncsolódástól? Segítünk eligazodni a különböző technikák között ,hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

Ajánlatkérés