A 3D – 6D műszempillák viselése egyszerű és komfortos ugyanakkor spirálozott hatást kelt. Könnyen kezelhető. Napi rutinunkban nem akadályoz. Súlytalan, víz­, könny­ és verejtékálló. Tartóssága 3-5 ­ hét.

Mit kell tudni a 3D – 6D műszempilláról:
­Szintetikus anyagból készül, így nem allergizál. Víz­, könny­ és verejtékálló. Különböző hosszúságban és vastagságban létezik,hogy mindig ki lehessen választani az adott szemre a legmegfelelőbbet. Egy szál szempilla súlya alig nehezebb mint a sajátunk, ezért nem nehezíti el a szemhéjat, viselése súlytalan, felhelyezése után semmilyen rögzítés nem látható a pillán, teljesen természetesnek hat.

A ragasztó kötési ideje 24­-48 óra. A ragasztó szuper elasztikus, ezáltal maximálisan igazodik és körbeöleli a saját, illetve a műszempillát.

A 3D – 6D műszempilla gondozása:

Felrakás után 2 napig ne érje víz a szempillát, ne szaunázzunk. A szempillát ne göndörítsük és vízálló szempilla spirált se használjunk rá. Zsíros krémek, olajos arclemosók használatát a szem környékén körültekintően végezzük, mert ezek a készítmények oldják a ragasztást.

3D – 6D műszempilla töltése előtt és utána se szempilla spirálozzuk pilláinkat, és még a nagyon zsíros szemceruzát is kerüljük. Amennyiben ezeket mégis használjuk, úgy szinte lehetetlené tesszük, a szempilla hosszabbítás töltését. Akárhogy is nézzük a szempillaspirál egy ragacsos, fekete paszta szerű anyag. Nehéz megtalálni a megfelelőt, de nem lehetetlen,valóban vannak jók, de a lényegen ez nem változtat. Ugyanis a smink maradványok megülnek a saját pilláinkon, illetve azok tövében. Ezeket nem lehet maradéktalanul eltávolítani, mert amit előző napokban nem tudtunk “lemosni”, az azóta rászáradt.

A 3D – 6D műszempilla tövébe is szinte megkövesedve találjuk a smink egy részét. Mindezt összegezve egy természetellenes, rugalmatlan, egészségtelen látványt, a soros műszempillához hasonló érzetet kapunk.

Ezentúl elég, ha csak reggelente kifésüljük a pilláinkat, és már készen is vagyunk, marad elég időnk a hajunkra, az öltözékünkre, vagy egy kiadós reggelire, esetleg tovább alhatunk. Ahhoz, hogy feltűnőek legyünk, nem lehetünk mindennap erősen kisminkelve, de a szempilla hosszabbítás segítségével, ugyanazt a hatást érhetjük el. Amennyiben a 3D – 6D műszempillákat nem festjük külön, sokkal természetesebb, és tartósabb lesz, sőt addig is pihen a bőr. A szempilla göndörítés is elhanyagolható ezentúl. Nem is érdemes az ollós göndörítő eszközzel fáradozni. A 3D – 6D műszempilla szálak, ugyanis már nem alakíthatóak, nem lehet őket göndöríteni.

Az első építés után még nem valószínű, hogy olyan sokáig fenn maradnak a 3D – 6D műszempillák, mint a későbbi töltések után. Hozzá kell szoknunk ahhoz, hogy jobban kell vigyáznunk pilláinkra, ha ezt megtesszük már az első töltés után, akár 3­-4 hétig, vagy akár tovább is fenn maradnak épített pilláink.

Foglalj időpontot még ma!