A gél lakk előnye, hogy rugalmas, nem kopik, nem pattogzik le, nem válik fel, oldható és akár 3-4 hétig is tökéletesen tartós!

Forradalmi megoldás számodra, ha unod már, hogy naponta újra kell lakkoznod a körmeidet. További előnye, hogy sokkal keményebb felületet képez, mint egy egyszerű körömlakk, így körmeid megnövesztését is elősegítheti, hiszen megóvja természetes körmeidet a külső behatásoktól.

Vannak a háztartásban, vagy bizonyos munkák során használt oldószerek, tisztítószerek, alkoholos tisztítók és fertőtlenítők, valamint egyéb vegyszerek, melyek oldják a gél lakkot. Ennek fényében húzz kesztyűt azokhoz a tevékenységekhez, amelyek esetében ilyen anyagokkal kerülhetsz kapcsolatba! Így biztosan tartós és akár 3-4 hétig mutatós gél lakkozott körmeid lesznek.

Otthon soha ne vágd le, vagy reszeld meg a gél lakkozott körmeidet! Ha körömvágással, reszeléssel (esetleg körömrágással, vagy körmeid piszkálásával) megsérted a lezárt rétegeket, akkor a gél lakk sérülékeny lesz, könnyedén felválhat, vagy lepattoghat. Természetesen nem szánt szándékkal is felsértheted a rétegeket, ennek tipikus esete a körömmel történő kapargatás. Tartós gél lakkod érdekében, kerüld az ilyesmit!

Csapatunk tagja Rami, aki elkészítette ezt az összefoglalót. Célunk, hogy kellemes és családias környezetben magas színvonalon nyújtsuk szolgáltatásainkat, melyet mérsékelt áron vehettek igénybe. Ebben segítségünkre vannak a legkiválóbb termékcsaládok és márkák is.

Sikeres és kommunikatív szakembereink segítségével mindenki megtalálhatja a számára legelőnyösebb frizurát, az ideális sminket, esztétikus, trendi körmöket, relaxáló-frissítő masszázst.

Míg várakozol kényelmesen kávézz meg, olvasgass kicsit vagy csak beszélgess velünk.

Szeretettel várunk Pécsen a Szabadság utcában, könnyen megközelíthető Szépségstudiónkban. Foglalj bátran időpontot!