Elsősorban azoknak érdemes műkörmöt csináltatniuk, akik úgy gondolják, hogy kezük nem elég nőies, vagy körmük formája nem elég szép.

Gyenge, törékeny körmökre is megoldást jelenthet a műköröm viselés, hiszen a természetes körömlemezre kerülő anyag megóvja azt a külső behatásoktól. Emiatt jó szolgálatot tehet körömrágásról való leszokás közben is, mivel a műköröm alatt szépen meg tud nőni a természetes köröm is.

A műkörmökre általában nagyon kell vigyázni, különösen akkor, ha hosszúak. A műköröm tartóssága igen hosszú, sőt, ha megfelelően vigyázol rá, nem is kell leszedni és újraépíteni, csak folyamatosan tölteni, ha lenő.

Csapatunk tagja Rami, aki elkészítette ezt az összefoglalót. Célunk, hogy kellemes és családias környezetben magas színvonalon nyújtsuk szolgáltatásainkat, melyet mérsékelt áron vehettek igénybe. Ebben segítségünkre vannak a legkiválóbb termékcsaládok és márkák is.

Sikeres és kommunikatív szakembereink segítségével mindenki megtalálhatja a számára legelőnyösebb frizurát, az ideális sminket, esztétikus, trendi körmöket, relaxáló-frissítő masszázst.

Míg várakozol kényelmesen kávézz meg, olvasgass kicsit vagy csak beszélgess velünk.

Szeretettel várunk Pécsen a Szabadság utcában, könnyen megközelíthető Szépségstudiónkban. Foglalj bátran időpontot!