Kismama fotózás

Az áldott állapot az egyik legcsodálatosabb dolog, ami egy nővel történhet. Ezt az időszakot vétek lenne nem megörökíteni, hiszen a pocakos hónapokat a szülés után már nem tudjuk visszaidézni.

Hacsak, nem készül egy gyönyörű fotósorozat, ami segít újra ás újra átélni ezeket a fantasztikus hónapokat. Ha te is elgondolkodtál már a kismama fotózáson, akkor szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány fontos dologra.

A legidálisabb, ha a 28-34. hét közötti időszakra időzítjük a kismama fotózást, ugyanis ekkor gömbölyödik szépen a pocak. Igaz, az utána lévő hetekben is van még lehetőség a kismama fotózásra, de azokban a hetekben már fárasztóvá válhat a több órás pózolás. Nekünk fontos, hogy a kismama végig jól érezze magát nálunk, ezért szeretjük erre az időszakra időzíteni a fotózást. Átlagosan körülbelül 2 órát vesz igénybe egy ilyen kismama fotózás, melyet a nyugodt körülmények érdekében, többnyire a stúdióban a legajánlatosabb tartani, de persze lehetőség van kültéri képek készítésére is.

Az elsődleges szempont számunkra mindig az, hogy a kismama fotózás képei a lehető legletisztultabbak legyenek és szinte megszólaljanak az érzelmek. A szeretetet, a bensőséges kapcsolatot és a meghitt pillanatot szeretnénk tükrözni minden egyes képen. Az apuka kihagyhatalan egy ilyen fotózásról, de szívesen látjuk  más családtagokat is, esetleg a kedvenc négylábú is elkísérheti a gazdit, így senki nem fog lemaradni ezekről a csodás pillanatot megörökítő fotókról.

Az elkészült, retusált képeket digitális formában fogjuk átadni, így a lehető leggyorsabban meg tudod osztani a kismama fotózás végeredményét a családdal és a barátokkal.  Azonban ha szeretnéd a kezedben tartani a képeket, akkor lehetőség van fotókönyv készítésére. Igyekszünk minden elképzelésnek eleget tenni, hogy elégedetten és boldogan távozz a kismama fotózásról. Legyen ez a nap életed egyik legemlékezetesebb napja, melyet még évek múltán is emlegetni fogsz, mikor mosolyogva idézet fel a rólad készült pocakos képről ezt a pillanatot.