Portré fotózás

Egy igazán mutatós, igényes, minőségi fotóra lenne szükséged?

Ha szeretnél egy olyan portré fotózáson részt venni, ahol hozzáértő szakemberek, művészi látásmódjuk segítségével tökéletes fotósorozatot készítenek rólad, akkor fordulj hozzánk bizalommal.

Manapság már az önéletrajzhoz vagy a közösségi oldalakon való megjelenéshez is elengedhetetlen egy jól sikerült fotó. De ha valaki a modell szakmában szeretne érvényesülni, akkor szinte nem is kérdéses egy profi fotósorozat elkészítése. A portré fotózás a kezdő lépés, ami alapján másoknak is egyértelművé válhat, hogy valóban fotógén a portrén szereplő modell és érdemes időt, energiát fektetni a karrierjének tovább építésére.

Legyen szó bármelyik esetről, számunkra mindig ugyanaz a cél a portré fotózások alkalmával: a megrendelő a lehető legtökéletesebb képekkel távozzon, amit csak készíthetünk róla.
Profi stúdió, minőségi felszerelés és sok éves tapasztalat áll mögöttünk, melyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy minden modellből kihozzuk a maximumot.

A portré fotózás során, a legtermészetesebb módon igyekszünk ábrázolni a modellt, de kreativitásunkkal és a fények játékával különleges hatásokat érhetünk el, hogy minden fotósorozat egyedivé váljon. Azoknak akik kevésbé érzik otthon magukat a kamera előtt, segítünk a megfelelő pózok beállításában, hogy szép, igényes, kifejező fotók készülhessenek.

A portré fotózást többnyire stúdióban tartjuk, de jó idő esetén akár a szabadban is elkészíthetjük a fotókat. Körülbelül 2 órát vesz igénybe maga a fotózás, ami után az elkészült képeket digitális formában adjuk át a megrendelőnek.

Ha azt gondolod, hogy sosem fog rólad jó kép készülni, akkor felejtsd el ezt a gondolatot és hagyd, hogy bebizonyítsuk az ellenkezőjét! A rólad készült fotósorozat láttán garantáltan meg fog változni a véleményed.