A szemöldök arcunk egyik legmeghatározóbb eleme. Egyfajta keretet ad. Egy megfelelően elkészített szemöldöktetoválás megkönnyítheti a hétköznapokat, és megoldást jelenthet különböző esztétikai problémákra is. A célom a vendégem adottságainak kiemelése, az összkép tökéletesítése.

Szálas szemöldök technika

Ezzel a technikával érhető el a legtermészetesebb hatás. Ebben az esetben a saját szemöldököt egészítem ki hozzá rajzolt szálakkal. Ezek a szálak színben és formában tökéletesen illeszkednek az eredeti ívéhez, ennek következtében a szemöldök dúsabbá és élénkebbé válik. Ez a technika tökéletes választás azoknak a nőknek, akik nem vágynak sminkelt hatásra, csak szeretnék hangsúlyosabbá, erőteljesebbé tenni a szemöldöküket.

Satírozott szemöldök technika

Ez a legközismertebb és legrégebb óta alkalmazott technika. Alkalmazásával látványosabb hatás érhető el. Ebben az esetben a szemöldök teljes felületét besatírozom. Tökéletes megoldást jelent azok számára, akik olyan esztétikai problémákkal küszködnek, mint a hiányos vagy ritka szemöldök

Szemkontúr tetoválás

A kezelés során a szempillák tövébe kerül egy lágy, sötét színű vonal, mely feltölti a szempillák hiánya miatt kialakult teret és a figyelmet a szemekre tereli. Elegánssá teszi az összképet. A szemkontúr tetoválásnak kivitelezésében is több variáció áll a vendégek rendelkezésére.

Szemöldök tetoválásnál megfelelő tisztítás mellett (a var leeséséig) napi 1-2 alkalommal Bephantennel vékonyan be lehet kenni a tetoválást, majd 1-2 perc után benedvesített vattakoronggal áttöröljük a területet, megelőzve ezzel a savó rászáradását.

Szemöldök tetoválás esetén 5-7 nap alatt esik le a var. A var leesése után az utóápolóval való kezelést 1 hétig szükséges folytatni, mert a tetovált terület húzódhat, száraz érzetet kelthet, könnyebben sérül. A var leesése után fakónak, halványnak, néhol foltosnak látszódhat a tetoválás, a szín 4-8 hét alatt érik be tetoválástól és bőrtől függően.

A tetoválás színe nem marad olyan erős, mint frissen elkészített állapotban. Miután a var leesett érdemes a teljes gyógyulást megvárni a szoláriumozással, mert a szín beépülését nagyban befolyásolja. Érdemes fényvédővel kenni a tetoválást, hogy a napozás hatására ne változzon a pigment színe. Ez mindenkorra érvényes, nem csak a friss tetoválás estében!

Az (egyszeri) korrekciót az ár tartalmazza, nem jár többletköltséggel, amennyiben időn belül kerül rá sor. Szemöldök tetoválás esetében legkorábban 4-6 hét után, legkésőbb 2 hónapon belül végezhető, amelyet a tetoválás után közvetlenül egyeztetünk.

Foglalj időpontot még ma!