Újszülött fotózás

Mikor egy újdonsült család életébe megérkezik a kis apróság, akit 9 hónapja izgatottan vár, akkor természetes, hogy szeretné világgá kürtölni a boldogságát.

Az újszülött fotózás lehetőséget biztosít arra, hogy megörökítsük és a lehető leggyönyörűbb fotók elkészítésével mutassuk meg és tegyük felejthetetlenné ezt a pillanatot a család számára.
Általában 2 hetes korig ajánlatos az újszülött fotózás, hiszen ekkor tudjuk leginkább visszaadni a képek által, hogy milyen törékeny egy újszülött kisbaba.

A lehető legkényelmesebb légkör megteremtésével érjük el azt, hogy a kicsi igényeihez alakítsuk az újszülött fotózást. Körülbelül 2 órát vesz igénybe, melynek ideje alatt mindent megteszünk, hogy gond nélkül teljen minden nálunk töltött pillanat. Szeretnénk, ha az otthoni, bensőséges hangulatot idézné elő minden kép, amihez természetesen minden eszközt és kelléket biztosítunk.

Letisztult, bűbájos, elragadó fotókon igyekszünk megörökíteni a kisbaba szépségét, melyeket digitális formában adunk át az újdonsült családnak. Persze lehetőség van fotóalbum készítésére is, melynek segítségével minden rögzített pillanatot kézzel foghatóvá tehetünk. Így bármikor felidézhetjük azt a gyönyörű emléket, amikor a kicsi meglátta a napvilágot.

Ha a családba vagy a baráti körbe érkezett egy csöppség, akkor akár ajándékba is adhatunk újszülött fotózást. Ennek a meglepetésnek ugyanis minden szülő örülni fog! Nemcsak pillanatnyi, hanem életre szóló élményt és emlékeket ajándékozhatunk így nekik.