Családi fotózás

A családtagok által készített fényképeknek is megvan a helyük a fényképalbumokban: jó érzés visszanézegetni őket és minden fontos eseményt dokumentálhatunk velünk.

Esküvői fotózás

Az esküvőszervezés egyik legfontosabb állomása kreatív, mégis megbízható esküvői fotósok felkutatása.

Jegyes fotózás

A jegyes fotózásokat több okból szeretem és praktikusnak is tartom, leginkább azért, mert így megismerhetem a párokat a hétköznapokban, esküvői ruhák és izgalom nélkül.

Kiskedvenc fotózás

Ha szavakkal tudnám kifejezni amit gondolok, valószínűleg költő lennék, esetleg író. De én inkább fotózok…

Gyermek és családi fotózás

A gyerekekkor szinte pillanatok alatt elillan és minél nagyobbak a gyerekek, annál nehezebb összehozni egy családi fotózást.

Újszülött fotózás

Mikor egy újdonsült család életébe megérkezik a kis apróság, akit 9 hónapja izgatottan vár, akkor természetes, hogy szeretné világgá kürtölni a boldogságát.

Portré fotózás

Egy igazán mutatós, igényes, minőségi fotóra lenne szükséged?

Kismama fotózás

Az áldott állapot az egyik legcsodálatosabb dolog, ami egy nővel történhet. Ezt az időszakot vétek lenne nem megörökíteni, hiszen a pocakos hónapokat a szülés után már nem tudjuk visszaidézni.

Tárgy és enteriőr fotózás

Az enteriőr fotózás által lehetőséget tudunk biztosítani, hogy a különféle zárt helyiségek belső terét a lehető legstílusosabban mutassuk be.

Travel fotózás

Egy igazán mutatós, igényes, minőségi fotóra lenne szükséged?

Természet fotózás

Sokunk számára eleinte puszta hóbort a természet fotózása, majd néhányunk számára tartós hobbivá nemesül a kezdeti „kattintgatás”.

Étel fotózás

Az enteriőr fotózás által lehetőséget tudunk biztosítani, hogy a különféle zárt helyiségek belső terét a lehető legstílusosabban mutassuk be.

Valentín napi fotózás

A szerelem ünnepén készített képeinken szeretnénk megörökíteni kapcsolatotok sokszínűségét, a belőletek sugárzó boldogságot és az egymás iránt táplált gyengéd érzelmeiteket.

Nőnapi before/after

Nőnap alkalmából szeretnénk kedveskedni nektek egy szépség nappal ahol nem csak átalakítunk de műtermi fotókon dokumentáljuk is az átalakulást! :)

Modellek

Modelleink online portfólióval rendelkeznek, melyben minden fontos információ megtalálható róluk.

StudioA Casting

Mi történik egy válogatón?

A StudioA fotóstúdió castingjain megismerkedünk Veled. Nagyságrendileg 20 perc elfoglaltságot vesz igénybe első körben, majd a második- és további alkalmakról személyesen egyeztetünk.