Andrási Nikolett

női és férfi fodrász

Minden kedves Vendégemnek van egy saját története, mely azzal kezdődik, hogy leül, mesél Magáról, elmondja mit szeretne, min akar változtatni, én meg legjobb tudásom szerint megvalósítom,  professzionális eszközökkel és alapanyagokkal.

András Niki vagyok, 29 éves, 9 éve fodrász. A karrierem a pécsi Nemzeti Színházban kezdtem, ahol a művészet világában megtanultam, hogyan kell a lehető leggyorsabban a leggyönyörűbb munkát megalkotni a Hölgyek és Urak hajából. 

Mai napig rengeteg boldog és nagyon szép Menyasszonynak segíthettem egy gyönyörű, alkalmi haj vagy egy különleges konty megvalósításában élete legfontosabb napjára! Ezenkívül más fontos eseményre is, Csajoknak bulikra, Hölgyeknek tárgyalásokra, Uraknak hétköznapra vagy egy nevesebb alkalomra is sikerült a kért, megálmodott frizurát elkészítenem. Távozáskor elégedett mosoly volt az arcokon, ami egy Fodrásznak a legszebb kritika. A szépségen kívül professzionális tanácsaimmal is segítem a hajproblémákkal rendelkező Vendégeimet, hogy azokat minél előbb, együtt megoldjuk.

Hamar kitűztem célul, hogy a hajfestés minden fortélyát elsajátítom. Ehhez nagyon sok, neves Szakembertől tanultam,  rengeteg képzésen vettem részt, így az elmúlt három évben elégedett, saját, fix Vendégkört építettem ki, amely egyre bővül!

Gyere és próbáld ki Te is milyen, amikor többet nem szeretnél fodrászt váltani! Te elmondod mit szeretnél, én meg megalkotom! Nincs lehetetlen! Várlak új helyemen, a régi szakértelemmel, sok szeretettel.

Tekints meg munkáim közül néhányat: