Kozmetika

Szeretettel várjuk vendégeinket elegáns környezetben, színvonalas szolgáltatásokkal, udvarias és figyelmes kiszolgálással működő szépségszalonunkba, fodrászatunkba. Természetes alapanyagú kozmetikumokkal nyújtunk teljes körű arcápolást női és férfi vendégeinknek egyaránt. Szalonunkban szaktanácsadással és otthoni ápolásra való professzionális készítményekkel várjuk vendégeinket. Szolgáltatásainkat magas színvonalon, kiváló anyagokkal, és a legmodernebb készülékekkel végezzük. Szépülni és pihenni vágyó vendégeink részére munkatársaink kiváló szaktudása magas fokú minőséget biztosít. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy vendégeink jól érezzék magukat, elégedetten távozzanak, így egy kicsit részei legyünk életüknek, egy kis örömöt csempésszünk a hétköznapokba.

Szemöldök tetoválás

A sminktetoválások között a legnépszerűbb szolgáltatás a szemöldök tetoválás. Rengeteg munkát látni szerte a nagyvilágban, akár az internet által, de biztosan akad minimum egy hölgy ismerősünk, akinek már van!

Gyantázás

A gyantázás  valójában nem más, mint a szőrnövési rendellenességek  kezelési módja, amit DEPILÁCIÓ-nak hívuk. A depiláció a szőr nem végleges eltávolítását jelenti, ugyanis a szőrszálak keletkezéséért felelős mátrixsejteket nem pusztítja el.

Arctisztitó kezelés

Kozmetikáinkban a legnagyobb szakértelemmel, mindenkinek személyre szabottan kínáljuk kezeléseinket, csomagjainkat. Ez megnyilvánul a használt készítményekben, de odafigyelünk arra is, hogy mik a vendég igényei.