Műköröm építés

A műszempilla története

A szem a lélek tükre, a szempilla pedig a szemünk legszebb természetes dekorációja, mely egyfajta kontúrként hangsúlyozza annak formáját.

A szálas műszempilla egy látványos szépségipari szolgáltatás, mely sűrűbb, hosszabb, látványosabb szempillákat eredményez viselőjének. A műszempilla szálak egyenként kerülnek felragasztásra a saját szempillákhoz szálanként, így azok természetes cserélődésével fokozatosan hullik ki. Kényelmes a viselése, teljesen egybeolvad a saját szempillával, meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét, súlytalan, egyáltalán nem zavaró vagy irritáló. Víz, izzadság és könnyálló. A szakszerűen és igényesen felapplikált szempilla használatával a saját szempilla nem sérül és akár évekig is hordható megszakítás nélkül.

A műszempilla felhelyezés egy nagyfokú koncentrációt, gyakorlatot és igényes munkavégzést igénylő szolgáltatás, válasszon körültekintően szakembert!

Foglalj időpontot

1D műszempilla

Ennek az eljárásnak a lényege az, hogy szálanként hosszabbítjuk meg amár meglévő saját szempillákat, ezáltal lesz könnyebb, harmónikusabb viselet a többi műszempillával szemben.

2D műszempilla

A 2D műszempillák viselése egyszerű és komfortos ugyanakkor spirálozott hatást kelt. Könnyen kezelhető. Napi rutinunkban nem akadályoz. Súlytalan, víz­, könny­ és verejtékálló. Tartóssága 3-5 ­ hét.

3D – 6D műszempilla

A 3D – 6D műszempillák már egy egészen más szintet képviselnek, mint a korábban felsoroltak. Ebben az esetben a szempilla szálak egy szempillára kerülnek fel applikálásra. A hétköznapi viselettől eltérően itt már nem csak a dúsítás a cél hanem a hansúlyos és szép megjelenés.

Szempilla lifting

A Szempilla Lifting egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül, látványosan ívelt szempillák varázsolhatóak azoknak, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik azt.

Szemöldök laminálás

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 8 héten át!

Szemöldök festés

A szemöldök festés segít abban, hogy az arcformádhoz leginkább illő szemöldököt formázzuk, de a szemöldök ívének hibái is jó korrigálhatók a művelettel.