Smink

A megfelelő smink mérhetően megbízhatóbbnak, szerethetőbbnek és tiszteletreméltóbbnak mutatja a nőket. Az élet sok területére kihat, hogy környezetünk mennyire tart vonzónak minket. A kommunikáció során egymás arcát figyeljük, ezért a külsőről alkotott vélemény sarkalatos pontja, hogy az mennyire vonzó. Számos független kutatás bizonyítja, hogy a harmonikus megjelenésű és ízléses sminket viselő nők

  • könnyebben találnak párt
  • sikeresebben helyezkednek el
  • jobban boldogulnak a szociális életükben
  • sőt, magasabb fizetést kapnak

Úgy tűnik, minden amellett szól, hogy érdemes kihoznunk az arcunkból, a szépségünkből a maximumot. Nem beszélve arról, hogy mekkora játék rejlik a sminkelésben! Ha beletanulunk és megismerjük a lehetőségeinket, hangulatunk szerint lehetünk egyik nap elegáns üzletasszonyok, másnap szende csajok, harmadnap pedig szuper szexi végzet asszonyai.

Alkalmi smink

Az alkalmi smink természetesen nem azt jelenti, hogy tollat, strasszot, limlomot dobálunk arcunkra. Egy kis kő például megcsillanhat a szempillák tövében, de itt is a mértékletesség a fő szempont. További fontos tétel, hogy az alkalmi smink nem egyenlő a színpadi sminkkel.

Menyasszonyi smink

Az Ara kifogástalan megjelenést szeretne a Nagy napon, olyan sminket, amely kiemeli szépségét.

Beauty smink

Akár szalagavatóra, ballagásra készülsz, portfóliót fotóztatnál, akár egy különleges alkalomra, céges rendezvényre készülsz, szükséged lehet egy profi sminkesre. Keress bátran elérhetőségeimen!

Próba smink

A legtöbb menyasszony az esküvői próbasmink alkalmával jár életében először profi sminkesnél. Így mindenkinek azt tanácsolom, hogy a próbasminkre hozzon magával inspirációs fotókat, hogy közösen megtaláljuk a stílusodat.

Egyéni sminkoktatás

“A szépség benned van!”  Nem tudod mi áll jól és vásárláskor nem tudsz kiigazodni a rengeteg fajta kozmetikum között!?

Kreatív smink

Ha egy kicsit elrugaszkodnál a hétköznapitól és szeretsz kipróbálni új dolgokat, a kreatív sminket Neked találták ki.